Fabryki
Rozwój przemysłu oraz wzrost inwestycji krajowych, jak i zagranicznych kontrahentów w sektorze fabrycznym spowodowały znaczne zwiększenie inwestycji między innymi w zakresie projektowania i obsługi restauracji pracowniczych. Nowoczesne modele zarządzania i coraz lepsze warunki pracy to już praktycznie podstawa w polskich firmach.
Podpatrując inne światowe standardy, właściciele przedsiębiorstw zaczęli zdawać sobie sprawę z tego, jak ważna jest obsługa gastronomiczna firmy. Nowoczesny pracodawca to taki, dla którego odpowiednio przygotowana przestrzeń do spożywania posiłków dla pracowników nie jest już tylko wymysłem, ale wręcz obowiązkiem.
W Compass Group prowadzimy ponad 100 restauracji pracowniczych w tym sektorze, będąc jednocześnie liderem na polskim rynku. Ciągle jednak rozwijamy się i podążamy za najnowszymi trendami rynku żywienia. Wspieramy naszych klientów od podstaw i jednocześnie mamy indywidualne podejście, dzięki czemu możemy tworzyć nowoczesne koncepcje i wprowadzać innowacyjne rozwiązania. Każda restauracja zaprojektowana z nami to oryginalne i ciekawe miejsce.
Wierzymy, że restauracja w miejscu pracy powinna być odskocznią od codziennych obowiązków, dlatego nasi Klienci mogą delektować się jedzeniem w przyjemnym otoczeniu.